Vraag: Mag ik bezoek ontvangen?

Antwoord: Het bezoek ontvangen kan, maar gaat altijd in overleg. Het is niet altijd verstandig om midden in een begeleidingstraject bezoek te ontvangen. We merken vaak dat het een verstoring is van het begeleidingstraject. We bekijken samen wat in jouw belang is, dat staat voorop.

  • Toevoegen aan:
Tip op Hyves
  • Reacties:
  • Eén reactie
Jan Pieter Meijer (E-mail ) zegt op 13-07-’12 14:54 : Beste familie van Ee,

Afgelopen zondag kregen we een verassend telefoontje van Anneke i.v.m. de zoektocht van Marieke voor een verblijfplaats in het mooie Zwolle. We hebben ervoor gebeden en we staan er positief en welwillend tegenover. Natuurlijk zijn er ook praktische zaken te bespreken en lijkt het ons goed om dat ook te doen zodat we, mocht het zover komen, ook een volledig besluit kunnen nemen.

Zelf heb ik al signalen opgevangen waarvan ik de indruk krijg dat het aanwijzingen van God zijn om Marieke een plek te bieden. Anike heeft dat nog niet zo sterk, maar we geloven dat Hij altijd voorziet.

Voel je vrij ons te bellen of te mailen. Dat geldt natuurlijk helemaal voor Marieke. Ons vaste nummer: 038-2300237. Onze mailadressen: jan_pietermeijer@hotmail.com en anikemeijer@gmail.com.

Groet,
Jan Pieter en Anike
Manoah en Esma
  • Reageren? dat kan hier onder:


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam te voorkomen, moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
search

Blijf op de hoogte

Ja, ik wil e-mail ontvangen na elk nieuw bericht! Mijn e-mailadres: